Ny adresse: Hans Bekkevolds Allé 2B 1. sal, 2900 Hellerup

mallingmetoden til 7000 DSB medarbejdere

7.000 DSB-medarbejdere får adgang til Søren Mallings videoer

Zoneterapeut Søren Malling har netop indgået aftale med DSB om, at alle deres medarbejdere får adgang til at streame hans serie af gør-det-selv videoer.

“DSB er en kæmpe arbejdsplads med cirka 7.000 medarbejdere, så det bliver virkelig spændende at se, om mine behandlingsvideoer kommer til at gøre en forskel for medarbejderne og for DSB”, siger Søren Malling.

Det er ca. et år siden, Søren Malling lancerede sine videoer, hvor man kan lære at behandle sig selv og sine nærmeste for dagligdagens mest almindelige smerter som f.eks. hovedpine og ondt i ryggen. Baggrunden var en enorm interesse for Søren Mallings behandlingsmetode:

“Jeg har slet ikke tid til at behandle de mange, der henvender sig til min klinik, så jeg synes, det er en god løsning, at folk kan lære at gøre det selv”, siger han.

Streaming med succes

Videoerne indeholder detaljerede behandlinger mod dagligdagens mest almindelige smerter, og som ekstra bonus er der råd og vejledning til, hvordan man kan forebygge smerter – herunder effektive strækøvelser.

Nu hvor virksomheder tegner abonnement til deres medarbejdere, bliver der mulighed for at lave værdifuld statistik på, hvordan videoerne bliver brugt, og om det har indflydelse på helbred, sygefravær osv.

Den første virksomhed, Søren Malling lavede aftale med, var medicinalvirksomheden Ascendis Pharma A/S, hvor 200 medarbejdere har adgang til videoerne via deres intranet. Ascendis Pharma har netop forlænget deres aftale med 1 år.

 

I Ascendis Pharma A/S har vi gennem mere end et år haft et godt samarbejde med Mallingmetoden.dk.

Behandlingsvideoerne bliver streamet og brugt mange gange dagligt til glæde for vores medarbejdere, deres familier og vores virksomhed.

 Julie Kavsman Bech Alding, Senior Manager
Ascendis Pharma A/S

 

Zoneterapeut Søren Malling“Det gør mig rigtig glad, at medarbejderne hos Ascendis Pharma bliver ved med at bruge videoerne, det kan de se på deres intranet. Det vil sige, at det ikke kun er nyhedens interesse, og det hæfter jeg mig ved som noget værdifuldt,” siger Søren Malling.

Opdatering april 2024:
Videoerne ligger nu frit tilgængelige her:

www.sorenmalling/video/

 

Del indlægget