Ny adresse: Hans Bekkevolds Allé 2B 1. sal, 2900 Hellerup

Søren Malling hos Astralis eSport 2022

Søren Malling til Astralis, hvor han holder eSport-spillerne kampklar

Glem de stereotype billeder du har i dit hoved af computernørder på pizza og cola: For eliten i eSport gælder det om at være fit, veltrænet – og uden smerter.

Derfor har det danske eSport-tophold Astralis med sportsdirektør Kasper Hvidt i spidsen ansat Søren Malling som holdets reflekszonebehandler.

“Jeg skal sørge for, at Astralis-spillerne altid er spilleklar og kan yde deres bedste til turneringer. Målet er at holde klubben i superligaen i eSport”, fortæller Søren Malling.

Man kan umiddelbart undre sig over, hvorfor spillernes fysiske form betyder så meget – de sidder jo mageligt i en stol foran deres computerskærme og spiller Counter-Strike eller League of Legends.

Men eSport-spillere kan som alle andre sportsudøvere have overbelastningsskader eller almindelige problemer med ryggen, nakken eller håndledet, eller de kan være plaget af hovedpine. Det kan Søren Malling behandle:

“Hvis de f.eks. har lidt ondt i ryggen eller den ene skulder, så går det ud over deres koncentration. Smerte er støj – mit job er at fjerne støjen fra deres hoveder, så de kan spille på topniveau. Når spillerne står snorlige, så er de bare bedre!”

Kasper Hvidts performanceteam

Astralis er kendt i sporten for at have fokus på spillernes mentale og fysiske velbefindende, hvilket var helt nyt indenfor eSport, da Kasper Hvidt i 2017 blev præsenteret som sportsdirektør for topholdet.

Kasper Hvidt, sportsdirektør i Astralis

“Vi har igennem længere tid arbejdet med forskellige eksperter på en række områder i vores performanceteam. Nu er vi landet på et team, der på fast basis består af holdlæge Nikolaj Rindom, Body SDS-terapeut Erling Andersen samt reflekszonebehandler Søren Malling”, fortæller Kasper Hvidt.

Søren Malling screener spillerne med jævne mellemrum, så han kan fange eventuelle problemer i opløbet og behandle dem forebyggende.

Læs mere om Astralis

 

Del indlægget