Ny adresse: Hans Bekkevolds Allé 2B 1. sal, 2900 Hellerup

Piskesmæld MallingMetoden

Jeg fik mit liv tilbage

Det skete en ganske almindelig eftermiddag midt i maj 1969. Grethe og Jens Møller Villadsen holdt stille for rødt lys, da en lille VW pludselig bankede op i dem bagfra med så stor fart, at de havnede på den anden side af krydset.

– Jens og jeg var ganske vist rystede, men samtidig glade for, at hverken vi eller andre var kommet noget til, fortæller Grethe Villadsen til Femina.
Hun var imidlertid ikke sluppet så billigt, som hun i første omgang troede, og det kom hun til at mærke gennem de næste 29 år.

Hovedpine

– Jeg havde lidt ondt i hovedet, da vi kom hjem, og efter et par dage fik jeg mere og mere ondt i nakke og hoved, fortæller Grethe Villadsen.

Hun prøvede at holde smerterne nede med de smertestillende piller, hun kunne få i håndkøb. Men lidt efter lidt blev hun så stiv i nakken, at hun næsten ikke kunne bevæge hovedet, og selv om hun fik masser af massage-behandlinger, hjalp det ikke.

Smerterne forplantede sig ned gennem hele kroppen, fordi hun spændte forkert. Hun sov kun lidt og rigtig dårligt og måtte anstrenge sig voldsomt for at kunne klare selv ganske almindelige ting. Hun bed det i sig, så godt hun kunne, og med opbydelse af al sin energi lykkes det hende at klare både familie og arbejde.

Da børnene flyttede hjemmefra ville hun prøve noget nyt som kosmetolog med egen klinik i et af de værelser, der nu var tomme. Det gik fint i en periode, men det blev for meget og efter en tid måtte hun nøjes med at holde åbent tre dage om ugen.

Mirakel

– På det tidspunkt havde jeg set og hørt så meget om piskesmæld, at det dæmrede for mig, at det kunne være sådan et, jeg havde fået ved det gamle uheld. Og da jeg sidste efterår læste en artikel om en ny behandling med særdeles positive resultater for piskesmældspatienter, der ellers var opgivet, fik jeg en tid hos behandleren, Søren Malling. Men uden de store forhåbninger, for jeg havde jo gået med det i 29 år….

– Så det føltes som det rene mirakel, allerede da jeg gik fra ham efter den første behandling. Han havde gjort det klart, at hvis det ikke var blevet bedre efter tre behandlinger, kunne han ikke hjælpe mig. Men det hjalp, og den mand slipper jeg simpelthen aldrig!

I dag kan Grethe Villadsen vende og dreje sig, som hun vil. Hun har ikke ondt noget steder og har ikke længere brug for at tage smertestillende piller. Hun har næsten den samme energi og glæde som for 29 år siden, før den lille VW bankede op bag i deres bil. Grethe Villadsen fik den sidste behandling i december sidste år.

Del indlægget