Ny adresse: Hans Bekkevolds Allé 2B 1. sal, 2900 Hellerup

Mimi Jakobsen behandlet af Søren Malling

Mimi gik til Mirakelmanden

Da Mimi Jakobsen blev bidt af en skovflåt og fik lammelser i ansigtet, gik hun til Søren Malling og fik behandling. Det hjalp.

Hvis alle skulle lægge sig ned i fem måneder for at få tre mandater, så vil jeg godt sige “Vogt Dem for efterligninger”!

Mimi Jakobsen var sit eget muntre, selvironiske jeg, da hun efter valget kunne konstatere, at hendes parti, CD, gik frem, selv om hun selv – meget ufrivilligt – havde været helt ude af politik siden oktober på grund af de ansigtslammelser, hun pådrog sig i forbindelse med skovflåtens bid. Det skriver Billed Bladet.

En medvirkende grund til, at humøret igen er i top er, at Mimi nu tydeligt kan se og mærke, hvordan hun får det bedre og bedre for hver dag; en helbredelse, hun ikke er i tvivl om, skyldes zoneterapeuten Søren Malling, som hun har været patient hos de seneste uger og som hun bl.a. fik en behandling hos på selve valgdagen, mindre end en time før hun skulle møde et hold svenske journalister på Christiansborg!

Der er liv

– Jeg har fulgt lægernes behandling til punkt og prikke, men på et tidspunkt syntes jeg altså, at jeg også selv måtte gøre noget aktivt, siger Mimi Jakobsen.

– Da jeg fra flere sider hørte om Søren Malling, ringede jeg og spurgte, om han kunne hjælpe mig. Det mente han absolut, og allerede efter 3. behandling begyndte det at summe og snurre i ansigtsmuskelen. Det var ret sjovt at mærke liv, skal jeg hilse og sige! Men behandlingen er ikke just behagelig, selv om det nu gør mindre og mindre ondt, og det er endnu et tegn på, det går fremad, og jeg er sikker på, at zoneterapien har fremskyndet helbredelsesprocessen.

Søren Malling kan behandle alle former for ansigtslammelser, bare ikke dem der er opstået i forbindelse med hjerneblødninger, hvor hjernens væv ødelagt.

Del indlægget