Ny adresse: Hans Bekkevolds Allé 2B 1. sal, 2900 Hellerup

Den som dræber - Kodeknækkeren Søren Malling

Kodeknækkeren på optagelse

Når skuespillere bliver sendt til tælling med hold i ryggen eller en forstuvet ankel, bliver der sendt bud efter ”kodeknækkeren”. Søren Malling træder ind med hurtig og effektiv behandling og får dem på kort tid tilbage foran kameraet.

– For eksempel blev jeg under optagelserne til krimiserien ”Den som dræber” tilkaldt to gange. Først havde hovedrolleindehaveren Laura Bach fået fiberskade i forlåret, og dernæst forstuvede Nikolaj Steen sin skulder. Jeg behandlede dem, så de var klar til at spille videre samme dag, fortæller Søren Malling.

Han samarbejder med filmproduktionsselskaberne Zentropa og Miso, samt DR og TV2, som alle omtaler tilknytningen til Søren Malling som yderst værdifuld.

– På filmoptagelser er det et stort apparat, der er sat i gang. Der er f.eks. ofte lavet vejafspærringer og den slags, og hvis en vigtig skuespiller pludselig ikke kan stille op, så står der omkring 30 mennesker på settet, der ikke kan udrette noget – de må bare vente, til skuespilleren er på benene igen, siger Søren Malling.

Også kodeknækker på fodboldskader
Søren Mallings reflekszonebehandling klarer typisk en skade på en tredjedel af den tid, det ellers tager at blive klar igen med andre behandlingsmetoder.

Kælenavnet ”Kodeknækkeren” har han fået, fordi han er i stand til at finde kernen i problemet ved skader, der driller, eller hvor andre behandlere har givet op – en egenskab der også giver mange henvendelser fra den internationale fodboldverden. Her har han på det seneste behandlet bl.a. Martin Jørgensen, Jon Dahl Tomasson og Kenneth Pirez, ligesom spillere fra Spartak Moskva også bliver sendt til behandling hos Søren Malling, hvis der opstår akutte skader.

Del indlægget