Ny adresse: Hans Bekkevolds Allé 2B 1. sal, 2900 Hellerup

Ny aftale med Spartak Moskva

Ny aftale for Malling i Spartak Moskva

Spartak Moskva har lavet en ny aftale med Søren Malling. Målet er at holde spillerne fri for skader, så klubben ikke behøver så mange reservespillere.

– Ledelsen i Spartak Moskva kan godt se, at Laudrup havde fat i noget rigtigt og vigtigt, da han krævede, at spillerne skulle i bedre fysisk form, og at den forebyggende skadesbehandling skulle være bedre og mere effektiv. Det er dét, man holder fast ved i Spartak i dag”, lyder det fra Søren Malling, der nu skal være i Moskva i 10-14 dage om måneden eller – som det er tilfældet i de hårde frostmåneder – med klubben på træningslejr i Tyrkiet og Spanien.

Søren Malling betegner det som en stor udfordring at arbejde for den russiske klub – som har sagt til sin danske zoneterapeut, at hans indsats gør klubben i stand til at undvære fire reservespillere.

– Da jeg kom til Spartak Moskva, overtog jeg på det nærmeste et lazaret. Spillerne var hele tiden plaget af overbelastningsskader, fordi de var i elendig form. Det er der rettet op på – så nu tjekker jeg spillerne grundigt med forebyggende skadebehandling, hver gang jeg er sammen med truppen. Og jeg laver indivuduelle træningsprogrammer til hver enkelt spiller, så den enkelte spillers tendens til skader fjernes.

Del indlægget