fbpx
Søren Malling. Foto-Jesper-Bjørn-Larsen

Michael Laudrups hænder bor på Aurehøjvej

Søren Malling kom til Swansea den 16. juli 2012, dagen efter Michael Laudrup var startet. I et interview med Lokalavisen Villabyerne fortæller han om sin indsats i den lille walisiske klub Swansea City.

“Eksperterne dømte klubben som en sikker nedrykningskandidat – de sagde, man ikke kan få succes i Premier League med så smal en trup”, fortæller Søren Malling til Villabyerne.

“I dag har vi bevist det modsatte. Du ser stort set ingen overbelastningsskader i Swansea, dvs. fiber- og lyskeskader, rygsmerter. Michael kan stort set stille det stærkeste hold hver eneste uge. De undrer sig i engelsk presse, og jeg får opkald fra andre klubber. ‘Hvad er det, du gør’, spørger de. Jeg får også tilbud, men jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, hvor jeg hører til. Michael og jeg har arbejdet sammen i 13 år, og det er et utroligt værdifuldt samarbejde, som jeg holder meget af”.

Læs artiklen i lokalavisen Villabyerne

Del indlægget

Klinikken er brændt...

… men meget hurtigt vil jeg blive genhuset, og klinikken køre videre. 
Har du en aftale med mig, så afvent en besked fra klinikken om ny adresse – tjek den sms, du får.

Da telefonen er ude af funktion pga. branden, så kan opkald nu i stedet foretages til 39 62 00 61 mellem kl.  9 – 12 på hverdage.

Klinikken forventes at fungere normalt igen fra den 9. oktober på ny adresse: Hans Bekkevolds Allé 2B, 2900 Hellerup.

Med venlig hilsen Søren Malling
27. september 2023