Ny adresse: Hans Bekkevolds Allé 2B 1. sal, 2900 Hellerup

Malling med Michael Laudrup til Qatar

Med Laudrup til Qatar

Søren Malling har arbejdet tæt sammen med Michael Laudrup i 15 år og er startet behandlingen af spillerne på Laudrups hold i Qatar.

Forløbet er altid det samme, når Søren Malling starter samarbejde med et nyt hold. Han træder til uden kontrakt for at vise det nye hold, hvad han kan.

Alle tidligere klubber har derefter ønsket at udforme en kontrakt, hvor han behandler holdet 3-4 dage ad gangen, typisk 2 gange om måneden. Dette har resulteret i overraskende positive resultater på banen og givet ham kaldenavnet The X-Ray Man. Søren Malling går nemlig altid en runde rundt om spilleren og analyserer ham med sit ”røntgensyn”, før han begynder at behandle.

Forebyggende behandling vinder flere kampe

– Jeg foretager i stor stil behandling, som forebygger skader. Dette medfører meget færre skader, og truppen kan reduceres fra de normalt ca. 32 spillere til 22. Dermed bliver kvaliteten pr spiller højere, og flere kampe vindes. Grundlæggende handler mit arbejde om, at vi, klubben, vinder flere kampe, konstaterer Søren Malling.

Som behandler er han eftertragtet både herhjemme og i udlandet, både i og udenfor fodboldens verden.

– Jeg arbejder ca. 60% i Danmark, og 40% i udlandet. Min klinik ligger i Hellerup, og jeg har ikke taget nye patienter ind i årevis. Udover mit internationale arbejde, har jeg løbende specialopgaver for stort set samtlige Superligaklubber i Danmark, fortæller han.

Man er ikke i tvivl om, at Søren Malling er vild med sit arbejde.

– At få spillerne spilleklar, er en udfordring jeg elsker både arbejdsmæssigt og personligt. Jeg var med til at vinde Capital One Cup med Swansea i februar 2013. At holde trofæet, som har været i hænderne på talrige store fodboldspillere igennem årene, var kæmpe stort. Fodbold er for mig et internationalt sprog, der knytter bånd mellem lande. Jeg glæder mig nu helt vildt til at være med til at vinde kampe med Michael Laudrup for holdet i Qatar.

Del indlægget