Ny adresse: Hans Bekkevolds Allé 2B 1. sal, 2900 Hellerup

Outdoor Fitness Søren Malling

Søren Malling skriver bog om Outdoor Fitness

Svidende bemærkninger fra døtrene fik Søren Malling til at kaste sig ud i Outdoor Fitness. Og han blev så begejstret, at han skrev en bog.

“Fra livet og opad er det ikke værd at skrive hjem om.”

Sådan lød beskeden fra Søren Mallings ”søde” døtre en dag, hvor han selv troede, at han var lidt en strandløve.

“Beskeden gjorde ondt, men var jo svidende sand! Efter 9 maratonløb var mine ben svulmende og faste, men overkroppen bestod af spagettiarme og et bryst, der næsten bulede indad”, siger Søren Malling.

“Mine børns ord var det sidste skub, der fik mig videre fra løb, som også havde mistet lidt af sin magi efter tusindvis af de samme bevægelser. Men hvad skulle der så ske? En ting var jeg sikker på. Det skulle være udendørs. Så Jeg meldte mig ind i klub, som laver Outdoor Fitness og blev taget med storm”, fortæller den nyslåede forfatter.

Sæt din træning fri

Bogen er skrevet til alle, der gerne vil i gang med at træne, men ikke orker lange løbeture og triste timer i et fitnesscenter. Outdoor Fitness tilbyder effektiv træning og masser af frisk luft, som bliver omsat til en stærkere krop på rekordtid. Bogen giver dig alle de redskaber og træningsprogrammer, som du skal bruge for at komme i gang. Med andre ord: Sæt din træning fri – udendørs, året rundt og kom i kanonform med et smil på læben.

Bogen kan købes Strandberg Publishing

Træn i det fri med Søren Malling

Del indlægget