Ny adresse: Hans Bekkevolds Allé 2B 1. sal, 2900 Hellerup

MallingMetoden på video

Se video og slip for hovedpine og musearm

Under navnet Malling Metoden tilbyder zoneterapeut Søren Malling nu en unik samling selvhjælps-videoer, der kan bruges til behandling derhjemme.

Videoerne er delt op i seks forskellige smertesteder: Nakke, lænd, iskias, skulder, knæ og albue. De enkelte videopakker kan streames mod betaling og indeholder en grundig gennemgang af, hvordan du selv kan behandle problemet med MallingMetoden – du kan bruge teknikkerne på dig selv eller på dine nærmeste.

Der er også praktiske anvisninger til forebyggelse, så problemet ikke kommer igen.

Efterfølger til populær DVD

Søren Malling er ikke i tvivl om, at hans nye videoserie vil blive efterspurgt:

“I 2007 udgav jeg selvhjælps-DVD’en Din guide til selvbehandling af muskel- og ledsmerter. Den blev nærmest revet ned fra hylderne, og jeg får jævnligt henvendelser fra folk, der leder efter den, fordi de gerne vil behandle sig selv eller deres nærmeste for smerter,” fortæller Søen Malling.

DVD’en har længe været udsolgt, og mediemarkedet har i mellemtiden flyttet sig fra DVD til streaming af video, så det er oplagt at lægge den nye serie som video, der kan streames på internettet.

Søren Malling har en klinik i Hellerup, hvor hans behandling er så efterspurgt, at det er svært for nye patienter at få tid. Derfor er streaming af video en oplagt måde at udbrede kendskabet til behandlingen og give folk mulighed for at bruge teknikkerne derhjemme.

Opdatering april 2024:
Videoerne ligger nu frit tilgængelige her:
www.sorenmalling.dk/video/

 

 

Del indlægget